top of page

over ons

VR Goggles

Wij zijn MONKEYDISH! We genereren ideeën, ontwikkelen concepten en creëren oplossingen die esthetisch, functioneel en effectief zijn in de communicatie voor elk bedrijf, instelling of individu. We doen dat op een creatieve en effectieve manier om specifiek de behoefte of probleem aan te grijpen.

onze diensten

Branding

Een imago of identiteit creëren die geassocieerd kan worden met een bedrijf, product, dienst of individu. Het gaat meestal om het gebruik van visuele elementen zoals logo's, kleuren en andere ontwerpelementen, evenals berichten en tone-of-voice om een ​​gedenkwaardig, herkenbaar en onderscheidend merk te creëren. Het doel van branding is om een ​​sterke en blijvende indruk op klanten te maken, waardoor ze het merk gemakkelijk kunnen identificeren en onthouden bij het nemen van aankoopbeslissingen.

Strategie

Het plan of benadering om een individu of organisatie te helpen een specifiek doel te bereiken. Creatieve strategie is gericht op het ontwikkelen van unieke en effectieve ideeën en boodschappen die een publiek aanspreken en helpen om het gewenste resultaat te bereiken. Dit kan een scala aan activiteiten omvatten, waaronder onderzoek, brainstormen, conceptontwikkeling en testen. Het uiteindelijke doel van een creatieve strategie is om boeiende inhoud te creëren die de aandacht van de doelgroep trekt en hen inspireert om de gewenste actie te ondernemen.

Copywriting / Content Creatie

We schrijven overtuigende teksten voor alle marketingdoeleinden. Zet het in om een ​​product, dienst of idee bij een doelgroep te promoten. Als het gaan om content creatie dan gebruiken we diezelfde overtuigende taal, aantrekkelijke beelden en een verscheidenheid aan andere technieken om de aandacht van de lezer te trekken en hen aan te moedigen een gewenste actie te ondernemen. 

Art Direction

Het creëren en beheren van de visuele elementen van een marketingcampagne als advertenties, verpakkingen, websitelay-outs en ander visueel materiaal dat wordt gebruikt om een product of dienst te promoten. We zijn verantwoordelijk voor het creëren van een samenhangende visuele stijl die de boodschap van de campagne effectief overbrengt en de doelgroep aanspreekt. Dit omvat het selecteren van kleuren, lettertypen, afbeeldingen en andere elementen die helpen bij het creëren van een consistente en boeiende boodschap in al het marketingmateriaal. We werken graag samen met de klant of derde partijen om ervoor te zorgen dat de campagne visueel aantrekkelijk, effectief en on-brand is.

Grafisch Ontwerp

Visuele elementen en ontwerpen om een ​​boodschap over te brengen. Het is een samenspel van kleuren, lettertypen, afbeeldingen en andere visuele elementen om een aantrekkelijk ontwerp te creëren. Denk bijvoorbeeld aan illustraties en ontwerpen voor advertenties, logo's, websites, tijdschriften, boeken en andere vormen van media.

Hoe overtuig jij je doelgroep?

Mail ons voor een oriënterend gesprek

bottom of page